Werken bij

Aan de slag bij één van de meest inspirerende organisaties van Nederland?

Vivera is een echte pionier en begon in 1990 al met de productie en verkoop van vleesvervangers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot één van de drie grootste producenten van vleesvervangers in Europa. Ons succes is gebouwd op innovatie en ondernemerschap en dat zijn nog steeds belangrijke waarden in ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat het noodzakelijk is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen om minder vlees en meer plantaardig te eten. We zijn er trots op dat onze producten ondertussen in veel Europese landen verkocht worden en dat we in de top 40 van meest inspirerende bedrijven van Nederland staan!

Open sollicitatie
Wil je graag meewerken aan de missie van Vivera, maar staat jouw baan er niet tussen? Graag willen we je dan uitnodigen om een open sollicitatie te sturen naar Anne Memelink (Corporate Recruiter) via 0615192371 of werken@vivera.com. We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Timing
Ben je op zoek naar een functie in de productie of logistiek bij Vivera? We zoeken operators, logistiek medewerkers en inpakkers! Kijk voor een overzicht van de openstaande vacatures bij Timing.