Manager Continuous Improvement

Vivera is een van de grondleggers van plantaardig vlees. Waar deze markt nu volop in beweging is, hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het maken van de lekkerste vleesvervangers. In Nederland zijn wij marktleider, maar ook in ander Europese landen zijn wij actief. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen om hun eetpatroon te veranderen en minder vlees te gaan eten. Omdat wij geloven dat het leven mooier is als je minder vlees eet.

Wil je ook graag meewerken aan dit doel en zo onderdeel worden van onze ‘Goodness Movement’? Bekijk dan de volgende functie:

Manager Continuous Improvement
In deze rol assisteer je de hele Vivera Operations bij het ontwikkelen en implementeren van plannen die nodig zijn voor het succes van het bedrijf. Je zorgt ervoor dat het bedrijf die plannen gebruikt en uitvoert. Je werkt nauw samen met de Operations Director om verbeterplannen en de uitvoering daarvan af te stemmen.

Kortom, je helpt de operationele afdeling om doelstellingen van productiviteit, continue verbeteringsomgeving en empowerment van medewerkers te bereiken

Taken:
* Helpen bij het opbouwen van een cultuur voor continue verbetering. Stimuleer de juiste houding en aanpak om te verbeteren en te borgen.
* Stuur de implementatie en het gebruik van CI-(verbeter)technieken.
* Rapporteren, bewaken en evalueren van voortgang Operationele strategieën, plannen en doelstellingen.
* Zorgdragen voor naleving van regelgeving en (intern) beleid.
* Actieve rol hebben in operations ”heartbeat” en productiviteitsbeheer.
* Assisteren van de Operations met analyses en rapportages. Stel daarnaast verbeteringen voor op basis van analyses.
*Optimalisatieprojecten leiden richting operations en IT.

Wij vragen:

* Minimaal HBO niveau
* Minimaal 5 jaar ervaring in een CI-rol; bij voorkeur in de voedingsindustrie
* Bewezen CI-vaardigheden; Bij voorkeur Lean Six Sigma Green Belt
* Proactieve, energieke resultaatgerichte teamspeler
* Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Interesse?
Wij hebben deze vacature uitbesteed aan NoMilk2day, indien je interesse hebt kun je contact opnemen met: Herman Schonewille, Senior consultant Sales & Marketing; herman@nomilk2day.nl, 06-33425890.

Bij Vivera hebben we de ambitie om een positieve impact te hebben op de maatschappij, het milieu en mensen. Daarom streven wij hoge standaarden na op het gebied van sociale en ecologische prestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. Wij zetten ons in om gelijkheid in onze gemeenschappen en op onze werkplekken te bevorderen en een divers personeelsbestand te creëren dat een afspiegeling vormt van de samenleving met een diversiteit aan achtergronden, ervaringen en ideeën. Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt. Alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking voor een baan zonder dat wij letten op ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, leeftijd, nationale afkomst, handicap, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit en -expressie, zwangerschap of andere door de wet beschermde classificaties.

Vivera accepteert geen ongevraagde CV’s van headhunters en bureaus en zal geen bureaus of bedrijven betalen die geen ondertekende overeenkomst met Vivera hebben.