Order Fulfillment Specialist

Vivera is een van de grondleggers van plantaardig vlees. Waar deze markt nu volop in beweging is, hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het maken van de lekkerste vleesvervangers. In Nederland zijn wij marktleider, maar ook in ander Europese landen zijn wij actief. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen om hun eetpatroon te veranderen en minder vlees te gaan eten. Omdat wij geloven dat het leven mooier is als je minder vlees eet.

De functie
Als Order Fulfillment Specialist kom je te werken op de afdeling Supply Chain en werk je direct met de commerciële teams. Je vindt het fantastisch om lekker hands on bezig te zijn als verbindende schakel tussen klant, commercie en operatie. Hier maak jij het verschil in de klantbeleving. Als eerste contactpersoon ben je verantwoordelijk voor het klantorder afhandeling proces binnen Vivera en heb je direct impact op de tevredenheid van de klant. Deze functie biedt volop mogelijkheden om jezelf te laten zien en is een springplank om op termijn door te groeien binnen Vivera

Continue bewaak je de klantervaring, van binnenkomende order tot en met de terugkoppeling van de klant. In deze functie rapporteer je aan de Supply Chain Manager.

* Met onze tool om binnenkomende orders te automatiseren ben je in staat om eenvoudig het grootste deel van onze orders elektronisch binnen te laten komen. De overgebleven orders verwerk je handmatig. Hierbij borg je de kwaliteit van de verwerking.
* Met veel plezier en enthousiasme onderhoud je de contacten met onze klanten, ook in periodes waarin de leverperformance achterblijft. Mede dankzij jou ervaren klanten Vivera als een echte partner en favoriete leverancier.
* Met het supply planning team bespreek je dagelijks de klantorders die een risico vormen voor tijdige levering. Je denkt proactief mee om de order toch nog op tijd te kunnen leveren en gaat hierbij tot het uiterste. Bij verwachte vertraging anticipeer je en informeert tijdig interne- en externe betrokkenen en houdt hen op de hoogte gedurende de levering.
* Elk jaar introduceren we vele nieuwe producten, jij zorgt samen met de Productmanager dat de eerste levering tot in de puntjes geregeld is.
* Terugkoppelingen ontvang je met empathie en je haalt er voldoening uit dat klanten het gevoel hebben dat er naar ze geluisterd wordt. Klachten en/of boetes registreer je om te meten hoe we presteren in onze klant tevredenheid. Samen met operatie achterhaal je het echte probleem en zorgt voor een oplossing die tot volle tevredenheid van de klant leidt.
* Voor onze exportklanten verzorg jij samen met onze douane partner voor foutloze documentatie.
* Je draagt zorg voor de dagelijkse rapportage van de leverperformance. Je daagt de operatie uit om de werkelijke oorzaak te achterhalen en continu verbeteringen door te voeren voor een betere klantervaring.

Wie zoeken wij?

* HBO denk- en werkniveau, bijvoorbeeld een afgeronde HBO- opleiding Commerciële Economie;
* Verbinder, nieuwsgierig, stressbestendig, accuraat en doorzetter;
* Ervaring in een soortgelijke functie in een foodbedrijf is een pré;
* Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal, Duits is een belangrijke pré;
* Kennis van ERP- systemen, werken met Exact is een pré;
* In staat te werken in een dynamische en groeiende organisatie.

Interesse?
Reageer nu via de link of stuur je reactie naar personeelszaken@vivera.com. Heb je nog vragen dan kun je ook altijd even bellen met Laura Moolenbeek op 0548 85 00 00.

Bij Vivera hebben we de ambitie om een positieve impact te hebben op de maatschappij, het milieu en mensen. Daarom streven wij hoge standaarden na op het gebied van sociale en ecologische prestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. Wij zetten ons in om gelijkheid in onze gemeenschappen en op onze werkplekken te bevorderen en een divers personeelsbestand te creëren dat een afspiegeling vormt van de samenleving met een diversiteit aan achtergronden, ervaringen en ideeën. Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt. Alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking voor een baan zonder dat wij letten op ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, leeftijd, nationale afkomst, handicap, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit en -expressie, zwangerschap of andere door de wet beschermde classificaties.

Eat open minded